De grootste gids naar Vrouwen In De Overgang

2. Je kon tevens ook niet met hormonen kunnen doch dan zou ik volgens de arsten een grote kans lopen rond mijn 50e te maken te oplopen betreffende botbreuken en/of hartziekten, misschien zullen mijn kids ook wel hun mamma verliezen wanneer je ook niet met hormonen begon.

Op deze plaats de zelfde klachten keelpijn opgezwollen klieren in een hals een band om mijn keel je heb ons ketting teneinde die je nimmer af doe maar die irriteert mateloos

Wanneer je weken ons op hol geslagen hart heb (z'n 140 slagen ieder minuut) en daarenboven aangaande welke doodenge hartkloppingen, dan heb ik het en houd ik me koest.

Je merk het in mijn werk: er is zo langzamerhand een "schuilcultuur" ontstaan: steeds minder lieden durven knopen via te hakken in angst wegens een consequenties over de verantwoordelijkheid daarvoor.

Uiteraard ik hoop het dit langzamerhand wel lekkerder gaat geraken. Ik ben weet van mijn 45 jaar aan het sodemieteren betreffende alle kwaaltjes, doch af en toe naar deze website het geeft je weer moed.

Ik zie meteen je berichtje staan en denk : Warempel, ik loop weet 6 maanden met iedere keertje keelklachten.

Doch dit is niet reëel het te overwegen en dat geldt voor jou verder.....maar hoe maak jouw het jezelf wijs, indien de paniek alweer opkomt. Wellicht denk ik wel weleens, als ik zo via ga krijg ik heb je ons hartinfarct ofwel hersensbloeding voordat er ook maar ziekte geconstateerd kan zijn, over al dat doemdenken...

Dat stress daar mee te vervaardigen hebt daar ben ik beslist met overtuigd. Maar dit komt en zal, en nu kan zijn dit bij mijzelf wederom maanden aan de gang. De keelklachten heb je meteen vanaf maart het jaar. En een momentje is dit weggeweest en meteen weer in al die hevigheid retour. Het trekt verder via naar mijn oor/hals.

Je heb een laatste tijd last ingeval ik wakker wordt dat ik daar uit dien teneinde te ontlasten (af en toe om 4.00 uur). Soms is de ontlasting iel en regelmatig wat dikker. Ik dacht dat dit over een spanning kwam en lette er niet al te veel op.

Bij mij is verleden jaar na hevig bloedverlies tevens ons vleesboom en poliep verwijderd en tevens curritage. Even leek het bloedverlies minder maar neen hoor kwam wederom retour.

Wellicht heb je, of een ander ons antwoord op Zijn reactie is hier de eerstvolgende vraag: als jouw alang een jaar nauwelijks echte menstruatie verdere hebt gehad, doch wel uiteraard welke spottings, ben jouw dan nog vruchtbaar?

Neen, dat is ook niet wat een dolle mina's met de pil bedoeld beschikken over. Controleer dit uit Het is hetgeen de maatschappij daar in hoofdhaar eigen waarde, mee gedaan heeft.

Ik ben niet gek, je weet echt immers wat de lading 'niet positief voldoende' een achterliggende boodschap vertegenwoordigt.

Verder bij mijzelf vatten ze niet dat dit baarmoederslijmvlies zo snel en hevig opbouwt en wordt verder baarmoederverwijdering geopperd (of mirenaspiraal die zou dit opbouwen van het slijmvlies anti gaan? ) Ik vind dit eigenlijk allebei niks en wil tevens zo ook niet verder uiteraard beseft tevens ook niet wat te verrichten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *